+34 971259860
III Jornades "El rol docent del cinema"
Pla de formació del professorat universitari del G9
La formació interdisciplinària en ciències humanes i socials
Curs d'Expert Universitari en Tècniques Docents Universitàries

1 2 3 4

Notícies destacades

 

Institut de Recerca i  Innovació Educativa

Investigam per educar - Investigam per innovar - Investigam per millorar

Cursos

Formació pròpia 2018

Aquest pla de formació va dirigit als investigadors de l'IRIE i als alumnes dels Doctorats d'Educació i Tecnologia Educativa. Per fer la inscripció als cursos podeu emplenar el formulari que s'anirà activant a l'inici de cada curs. Aquest pla de formació pot veure's modificat per canvis de darrera hora. Us aconsellam que, abans de formalitzar la inscripció a cadascun dels cursos, en comproveu les dades.

Curs Hores Modalitat Professorat Calendari Destinataris Inscripció
IRIE1801. Eines de treball telemàtiques de suport al treball de recerca (LimeSurvey) 3 hores En línia

Isabel Pascual

7 al 14 de març Investigadors IRIE i alumnes del doctorat d’Educació i Tecnologia Educativa

Inscripció oberta fins el dia 4 de març

Formulari d'inscripció

IRIE1802. Com potenciar la seva identitat digital com a investigador (adreçat a investigadors juniors) 6 hores En línia Victoria Marín (University of Oldenburg), Juan Moreno (Universitat de les Illes Balears) i Alexandra Lizana (Universitat de les Illes Balears) 9 al 27 d'abril Investigadors IRIE i alumnes del doctorat d’Educació i Tecnologia Educativa  
IRIE1803. Taller de disseny d'activitats didàctiques mitjançant l'ús de l'Entorn Integrat de Disseny per a l'Aprenentatge (ILDE) 10 hores En línia Victoria Marín (University of Oldenburg) Maig (a determinar) Investigadors IRIE i alumnes del doctorat d’Educació i Tecnologia Educativa  
IRIE1804. SPSS bàsic 10 hores A determinar Albert Sesé (Universitat de les Illes Balears) A determinar Investigadors IRIE i alumnes del doctorat d’Educació i Tecnologia Educativa  
IRIE1805. Atlas.ti per recerca en educació 10 hores A determinar Jose Sánchez (Universidad de Sevilla) A determinar Investigadors IRIE i alumnes del doctorat d’Educació i Tecnologia Educativa  
IRIE1806. Integritat en la recerca educativa 6 hores En línia Rubén Comas (Universitat de les Illes Balears) A determinar Investigadors IRIE i alumnes del doctorat d’Educació i Tecnologia Educativa  
IRIE1807. Com potenciar la seva identitat digital com a investigador (adreçat a investigadors seniors) 6 hores En línia A determinar A determinar Investigadors IRIE i alumnes del doctorat d’Educació i Tecnologia Educativa  

 

Formació pròpia 2017

 

Pla de formació IRIE 2016-17

Curs

Hores

Professorat

Calendari

Idioma Tipus de formació

IRIE1701. Com escriure un article d’impacte

4

Daniel Adrover (UIB) i Xavier Ponseti (UIB)

24 i 26 d'abril

Català i castellà 3

IRIE1702. Eines telemàtiques de suport al treball de recerca (Lime Survey)

6

Isabel Pascual (IRIE)

7 de Març

Castellà 1

IRIE1703. Com potenciar la seva identitat digital com a investigador

10

Victoria Marín (University of Oldenburg),

Juan Moreno (UIB) i

Alexandra Lizana (UIB)

Del 8 al 26 de Març

Castellà 1

IRIE1704. SPSS bàsic

10

Albert Sesé (UIB)

12, 13 de juny de les 16 a les 19 hores i 15 de juny de 16 a 20 hores

Castellà 3

IRIE1705. Anàlisi de dades qualitatives (amb NVIVO-QSR)

15

Lluis Ballester (UIB)

13, 14, 20 i 21 de febrer de 17 a 20 hores

Castellà 3
IRIE1706. Taller de disseny d'activitats didàctiques mitjançant l'ús de l'Entorn Integrat de Disseny per a l'Aprenentatge (ILDE) 10 Victoria Marín (University of Oldenburg) Del 19 de juny al 9 de juliol Castellà 1
IRIE1707. Concept mapping as an assessment tool in science education 8 Dr. Priit Reiska (University of Tallin) 2 i 3 de maig Anglès 3
 
1. Formació a través de la plataforma Adobe Connect. Les classes es faran amb videoconferència, podreu interactuar amb els alumnes i s'enregistrarà la sessió per a aquells alumnes que no hi hagin pogut assistir.

2. Formació presencial amb videoconferència. Es farà la classe a una aula del campus i al mateix moment es retransmetrà per la plataforma Adobe Connect per a aquells alumnes que són de fora o no puguin assistir a l'aula.

3. Formació presencial amb els alumnes que poden assistir a l'aula. S'enregistrarà la sessió per poder penjar-la a l'aula virtual per als alumnes que no hi hagin pogut assistir. 
 

Aquest pla de formació va dirigit als investigadors de l'IRIE i als alumnes dels Doctorats d'Educació i Tecnologia Educativa. Per fer la inscripció als cursos podeu emplenar el següent formulari, el termini de matrícula es tancarà el dia 9 de febrer.

Formació pròpia 2015-16

Les TIC aplicades a l'ensenyament/aprenentatge de llengües

Data: 26 de setembre de 2016, de 17 a 19 hores.

Termini d'inscripcions: fins dia 23 de setembre de 2016

Programa

Matrícula

Tècniques d'observació en l'àmbit de la recerca social i educativa

Data: 13 i 14 de novembre de 2015

Termini d'inscripcions: fins l'11 de novembre

Més informació i matrícula

Cap a la millora de la comunicació pública de les recerques universitàries

Data: 21 de gener de 2015 (de 16 a 20 hores)

Termini d'incripcions: fins dia 19 de gener

Programa del curs

Termini per a presentar ofertes de cursos

Obert el termini perquè els membres dels grups de recerca de l'IRIE presentin propostes de cursos de formació per a la comunitat educativa en general (centres, associacions, estudiants, professionals...).

Les soŀlicituds es poden fer arribar a la següent adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Model de soŀlicitud

 

 

Cursos disenyats per a la millora docent i investigadora del personal docent i investigador. Podreu trobar-hi cursos amb matrícula oberta o aquells que ja han finalitzat i que podreu consultar per al vostre autoaprenentatge.

Formació 1r semestre 2018

Pla de formació específic PDI 2018

Instruccions per soŀlicitar la inscripció als cursos del pla de formació per al PDI: Dintre de la UIBdigital heu d'anar a l'opció: Gestions i serveis, després a Tràmits i seleccionar Soŀlicituds. Finalment, heu de seleccionar soŀlicituds disponibles i emplenar la soŀlicitud de Formació que hi ha dintre de Recursos Humans.
 

 
 Innovació Docent 

 

  Suport a la recerca 

 

 Teleeducació i TIC 

 

 Llengües 

 

* Als cursos d’anglès s’hi accedirà a través d’una prova de nivell. Podeu matricular-vos-hi a través d’UIB-Digital. La prova serà  el dia 1 de desembre de 2017, de les 11 a les 13 hores. Aules:
- Palma. AV05 Edifici Guillem Cifre de Colonya
- Seu d'Eivissa. AV02
- Seu de Menorca. AV02
S’adjudicaran els nivells en funció dels resultats d’aquesta prova. Les persones que tenguin un certificat de nivell d'anglès o acreditació reconeguda han d'enviar un missatge a pla.formació@uib.cat, abans del 30 de novembre.


 

 Gestió, Salut Laboral i Cooperació 

 

 

 Tècniques d'observació en l'àmbit de la recerca social i educativa

     


 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Dates i horari: divendres, 13 de novembre de 215, de 16 a 20 hores i dissabte, 14, de 9 a 13 hores

Durada: 8 hores

Modalitat: presencial (seu universitària de Menorca)

Destinataris: professorat de tots els nivells educatius i investigadors de l’IRIE

Objectius

- Conèixer les característiques de l'observació com a tècnica de recollida de dades en un procés de recerca i/o innovació.

- Conèixer i saber dissenyar la tècnica del registre de la informació complementària als processos observacionals.

- Valorar críticament les possibilitats i els límits de l'observació com a tècnica qualitativa per a l’anàlisi i la sistematització de la pràctica socioeducativa.

- Introduir en les nocions bàsiques, els models de procés i els procediments informàtics pel procés de l’anàlisi de dades qualitatives.

Continguts

- Les tècniques d’observació: l’observació participant i no participant. Clarificació conceptual i revisió dels usos, avantatges i inconvenients en la recerca educativa i social. 

- Planificació de l’observació: el procés observacional i la guia d’observació. 

- Les notes de camp com a eina de recollida d’informació. Aspectes de disseny (preparació) i desenvolupament del procés observacional. 

- L’anàlisi de les dades qualitatives: panoràmica de procediments i tècniques per a l’anàlisi de les tècniques anteriors

Professora: Marta Sabariego (Universitat de Barcelona)

Certificat: d’assistència

 

Matrícula oberta fins l'11 de novembre

Baixau-ne el cartell 
 
 
 
 
 
 

La comissió de formació del PDI, reunida el dia 22 de juliol de 2015, una vegada revisats i valorats els projectes presentats, d’acord amb els criteris establerts a les bases de la convocatòria, ha decidit acceptar els projectes que es detallen en el document adjunt (graella resum de la resolució de cadascun dels projectes).

Agraïm a tots els equips la seva participació i ens congratulam de l'èxit de la convocatòria.


Palma, 30 de juliol de 2015


La presidenta de la comissió,                                       El director de l’ICE,

Maria Antònia Fornés                                                  Miquel F. Oliver

Twitter @IRIEinstitut