+34 971259860

 

PLA D'ASSESSORAMENT ALS CENTRES EDUCATIUS (PACE)

 

Què és el PACE?

Què és el PACE?

El Pla d’Assessorament als Centres Educatius (PACE) s’inclou dins el conjunt d’activitats de transferència de l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE).

L’IRIE reuneix més de dos-cents professionals de l’educació en els seus onze grups de recerca consolidats. L’objectiu final de la recerca en educació és la transferència del saber a la comunitat educativa, en un procés continu que ha d’arribar al conjunt de la societat.

Mitjançant el PACE els equips docents dels centres educatius poden rebre assessorament i guiatge del personal investigador dels diferents grups de l’IRIE per portar a terme iniciatives i projectes diversos, des de l’aplicació de les TIC fins a metodologies actives i educació inclusiva, entre d’altres.

 

Com es concreten els assessoraments

Els equips docents interessats en alguna de les línies d’assessorament que ofereix l’IRIE han de posar-se en contacte amb nosaltres, mitjançant un missatge de correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El nostre personal tècnic els respondrà i acordaran una primera visita diagnòstica amb l’equip d’experts que s’ajusti a la demanda. Després d’aquesta trobada es dissenyarà un pla d’actuació adequat a cada situació concreta i a les necessitats i requisits del centre sol·licitant.

 

Finançament

L’assessorament (entrevista diagnòstica i disseny del pla d’actuació) no té cap cost per a l’equip docent sol·licitant.

La intervenció que se’n derivi, que pot consistir en activitats de formació per al claustre o departament; guiatge continuat en el centre, etc. esdevindrà una relació directa entre l’assessor o assessora i l’equip docent. La funció de l’IRIE en el PACE és posar en contacte els experts i el professorat, no gestionar els serveis que en derivin.

Cada pla d’actuació haurà de preveure els recursos humans i econòmics necessaris per dur-lo a terme.