+34 971259860

Avui deim adéu a la nostra companya Isabel Pascual, responsable durant quatre anys de la gestió informàtica de l'IRIE, en comissió de serveis dintre del conveni, ja extint, amb la Conselleria d'Educació i Universitat.

Gràcies, Isabel. Et trobarem molt a faltar.

 

El Programa de beques Dream NEW

que coordina set universitats de Nova Zelanda i instituts de tecnologia i politècnics (ITP), ofereix 25 beques, valorades en un total de 69.000 € a joves estudiants que vulguin passar un semestre a Nova Zelanda.

Poden participar-hi els residents europeus majors de 18 anys, amb bon nivell d'anglès i matriculats a una universitat de la Unió Europea.

Informació sobre les beques Dream NEW

Informació sobre estudiar a Nova Zelanda

 

 

Convocatòria d'ajuts per dur a terme accions especials de recerca i desenvolupament

Les accions especials d'R+D estan destinades a cobrir els objectius científics que requereixen alguna actuació concreta, d'interès i rellevància especial per a l'activitat investigadora que es desenvolupi en el sistema de ciència, tecnologia i innovació de les Illes Balears.

La convocatòria presenta cinc línies de finançament:
a) Línia A: actuacions de preparació de propostes per a la participació d'equips de recerca en projectes internacionals, en especial en el programa «Horitzó 2020».
b) Línia B: accions concretes de política cientificotecnològica que presentin una urgència o un interès especials o que ajudin a complementar i consolidar projectes competitius de recerca.
c) Línia C: actuacions de coŀlaboració entre grups de recerca de caràcter cientificotècnic (xarxes, grups interdisciplinaris, agendes, etc.).
d) Línia D: activitats de difusió i explotació dels resultats de l'R+D+I,
e) Línia E: actuacions de reforçament de les necessitats en equips tecnològics i infraestructura destinats a la recerca,
f) Línia F: organització de congressos, seminaris, jornades i, en general, reunions de temàtica científica i tecnològica.

Beneficiàries dels ajuts:

  • Les persones físiques i les persones jurídiques privades o públiques, la qual cosa inclou les universitats, els centres de recerca, els centres tecnològics i altres centres públics (docents i no docents), que duguin a terme l'activitat o l'objecte que fonamenti aquesta subvenció.
  • Les persones vinculades a les entitats esmentades en l'apartat anterior poden presentar propostes davant el seu organisme, com a investigadores responsables de l'execució cientificotècnica.

La subvenció màxima que es pot atorgar a cada acció especial és de 25.000 euros.

Termini: del 8 de maig de 2017 a l'1 de juny de 2019.

Presentació de soŀlicituts i més informació

Esdeveniments

Octubre 2017
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31