+34 971259860

Servei de comunicació

El Servei de Comunicació de l’IRIE té com objectiu donar a conèixer totes aquelles activitats que, d’una o altra forma, puguin resultar d’especial interès per als grups de recerca i personal investigador de l’Institut o per als centres i professorat del sistema educatiu de les Illes Balears.

Entre les diverses activitats que difon el Servei de Comunicació de l’IRIE destaquen:

  • Congressos i jornades (Accés a congressos). l’IRIE organitza congressos, jornades i seminaris relacionats amb l’educació, però també dóna difusió de totes aquelles activitats externes que puguin resultar d’interès per a la recerca i la comunitat educativa.
  • Publicacions i Informes de Recerca (Accés a publicacions). L’IRIE publica una sèrie d’informes de recerca que expliquen i desenvolupen les recerques que duen a terme els grups, amb la finalitat que puguin ser transferides amb facilitat a la comunitat educativa.


Si considereu que teniu alguna activitat relacionada amb aquests àmbits, podeu posar-vos en contacte amb l’IRIE: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Així mateix, l’IRIE es troba present a les xarxes socials –Facebook i Twitter–, a través de les quals ofereix i dóna publicitat de les informacions que tramita.