+34 971259860

Període de revisió dels grups de recerca competitius i d'adscripció dels investigadors

El període de creació de l'IRIE i de les seves estructures de govern han finalitzat. Ara comença el de consolidació i creixement, de producció, de visualització i de transferència dels productes de la recerca, objectiu final de la feina del nostre Institut.

Ja han passat prop de quatre anys des de la redacció de la memòria de creació de l'IRIE i, mentrestant, l'activitat dels investigadors no s'ha aturat. Això, a més de suposar un increment de la producció científica i dels projectes finalitzats, també es pot haver traduït en una millora del currículum personal. Alguns investigadors han incrementat el nombre de sexennis, d'altres han passat de col·laboradors a membres dels grups de recerca, i segur que s'han produït altes i baixes als grups.

Per això, hem obert un termini de revisió dels grups competitius, que ens ha de permetre mantenir actualitzades les bases de dades, tant pel que fa a les línies de recerca com a la composició. Us pregam que vulgueu col·laborar en aquest procés, que és necessari i bo per al conjunt de grups. Així, l'investigador principal de cada grup rebrà la fitxa amb la informació que tenim consignada del conjunt i li demanam que:

  • Comprovi si mantenen les línies de recerca.
  • Comprovi l'estatus dels investigadors (si els que abans eren col·laboradors han passat a membres), i si s'han produït altes o baixes al seu grup.

Quan els investigadors principals ens hagin donat aquesta informació, enviarem a cada investigador la seva fitxa, perquè la comprovin i l'actualitzin.

 

A més, és molt important que tots els investigadors mantenguin al dia els currículums al GREC, a fi que la informació sigui al més actual possible.

Finalment, voldríem compartir amb vosaltres una reflexió: hem comprovat que alguns grups tenen col·laboradors amb escassa activitat investigadora i la potència del grup –i, en conseqüència, la de l'Institut–, depèn de la producció científica que és capaç de generar, no del nombre d'integrants.

El termini per a l'actualització acabarà el dia 31 d'octubre de 2016.

 

Esdeveniments

Març 2019
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31