El Consejo Superior de Investigacions Científicas, CSIC, ha publicat, aquest mes de juny passat, el rànquing de les 5.600 millors investigadores espanyoles i estrangeres que treballen a Espanya, segons els perfils públics personals de Google Scholar.
L’edició presenta les investigadores ordenades en primer lloc segons l’índex h i, seguidament, per nombre de citacions.
Onze investigadores de l’IRIE apareixen en aquesta llista:
L’objectiu de la publicació és incrementar la visibilitat de la feina de les investigadores amb una eina d’accés públic i de consulta fàcil. Té una gran cobertura i no pateix el biaixos d’altres llistes emprades habitualment.
Ateses les dimensions del nostre Institut i el nombre reduït de personal investigador, en comparació amb d’altres institucions, consideram un èxit aquest rànquing, que demostra la feina feta per aquestes i altres professionals que, a causa de l’objecte dels seus estudis o d’altres circumstàncies més específiques, apareixen en d’altres llistats.
És un fet que reverteix en el conjunt de l’Institut i que cal que hi donem difusió.
«El patio escolar, una oportunidad para incrementar la actividad física y mejorar la convivencia»
Convocada la sessió de defensa de la tesi doctoral «El patio escolar, una oportunidad para incrementar la actividad física y mejorar la convivencia», de Maria Isabel Salas Sánchez. La tesi, dirigida pel Dr. Josep Vidal Conti i el Dr. Pere Palou Sampol, s’inscriu en el programa de Doctorat en Educació.
Dijous, 15 de juliol de 2022
10 hores
Sala de Graus de l’Escola de Doctorat. Edifici Antoni Maria Alcover i Sureda. Campus UIB
Enllaç d'emissió en directe:
MÉS INFORMACIÓ
L’objectiu del volum és orientar l’acompanyament en valors, afavorir la compaginació dels estudis i la pràctica esportiva i treballar perquè l’experiència de viure l’esport sigui una situació educativa més en la vida dels joves escolars.
La guia, publicada per la Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través del programa Posam Valors a l’Esport, ha comptat amb el suport de l’IRIE i s’ha elaborat a partir dels resultats d’un estudi sobre la creació d’entorns socials favorables duit a terme pel mateix grup de recerca.
Es distribuirà entre les famílies dels esportistes en edat escolar i, a més, es duran a terme seminaris de formació per a pares i mares d’aquests infants.
Es tracta d’un esdeveniment híbrid, al qual tot el personal docent i investigador pot inscriure’s i participar amb una comunicació sobre les seves experiències.
Les comunicacions, amb una durada d’entre vuit i dotze minuts, podran ser presentades de manera presencial, amb interacció amb el públic, o bé en format de vídeo de la mateixa durada, que s’emetrà al llarg del congrés.
|