Tant l’IRED23 com les V Jornades tindran lloc presencialment i en línia. En el cas de la presencialitat, la seu designada és l’Edifici Guillem Cifre del Campus de la Universitat de les Illes Balears:

Universitat de les Illes Balears

Edifici Guillem Cifre de Colonya

Ctra. Valldemossa km. 7,5

07122 Palma de Mallorca

Per arribar mitjançant transport públic, existeixen dues opcions:

En Bus, la línia 19 permet arribar al campus de la UIB des de diferents punts de Palma.

El Metro de Palma connecta el campus de la UIB amb el centre de la ciutat, amb una freqüència mitjana de 15 minuts durant les hores punta en període lectiu.

Ubicació

Sobre Palma

Palma és la capital de l’illa de Mallorca, una ciutat costanera que compta amb bon clima tot l’any. La ciutat presenta un atractiu barri històric i nombrosos llocs que val la pena visitar:

  • La Catedral de Santa Maria de Palma, coneguda com La Seu, està situada a la vora de la Badia de Palma, en ple Passeig Marítim i al costat del Parc de la Mar. Començada la seva construcció en el segle XIV, per a la seva reconstrucció interior va comptar amb el famós Gaudí. A més, compta amb un Rosetó espectacular, entre els més grans de l’estil gòtic.
  • La Llotja de Palma, antiga seu del Col·legi de Mercaders, suposa una de les més belles obres de l’arquitectura gòtica a Mallorca.
  • L’Almudaina, palau real i una de les residències de la Família Reial Espanyola.
  • El Castell de Bellver, situat als voltants del centre històric, es va construir a per ser residència real i destaca per la seva forma circular i la seva altura, des d’on s’albira la ciutat. D’estil gòtic destaca al costat del bosc que l’envolta com un monument digne de visitar.

Més informació turística a: https://www.visitpalma.com/es/

Allotjament recomenat

Hotel Palladium ****

HM Jaime III ****

HM Balanguera ****

HM Palma Blanc ****

Hotel Continental ****

Hotel Nou Baleares ****

Protur Naisa Palma ****

UR Palacio Avenida ****

Innside Palma Center ****

Hotel Almudaina ****

Hotel Araxa ***

Hotel Abelay **

Hotel Abelux **

Hotel Born **

Comments are closed