+34 971259860
ASSESSOR SAR UB

ANTONI SANS

 Metodologia d’investigació i diagnòstic en Educació

És llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació (Pedagogia) per la Universitat de Barcelona i doctor en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ocupa el càrrec de titular de la Universitat, i és director de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UB.

Destaca en les següents línies de treball: documentació educativa, avaluació de programes educatius, formació a distància, formació permanent del professorat i metodologia de la investigació educativa.

És director de la base de dades d'investigació educativa REDINED a Catalunya, delegat de la Universitat de Barcelona a la xarxa interuniversitària Universia, membre del Consell Editorial d'Universia, revisor d'articles de diverses revistes de recerca educativa, beca Erasmus de la Comissió de les Comunitats Europees (França), membre de l'Associació Interuniversitària de Recerca Pedagògica Experimental (AIDIPE), consultor de Nacions Unides i és col·laborador en projectes de cooperació a Nicaragua, Perú, El Salvador, Costa Rica, Xile, Argentina, Veneçuela i Mèxic.