+34 971 25 98 60

Ens trobam en fase de preparació de la cinquena edició de les Jornades de Recerca i Innovació Educativa que, com en les ocasions precedents, volem que siguin un espai de trobada entre els i les professionals del món de l’educació i de tothom que estigui interessat en la recerca i la innovació docent.

L'edició d'enguany coincidirà complementàriament amb la Conferència Internacional de Recerca en Educació, IRED 23, compartint lema i objectius amb les V Jornades, la qual cosa farà d’aquesta una edició molt especial ja que comptarà amb la participació de 150 especialistes nacionals i internacionals que compartiran espai amb els docents i professionals de l’educació, permetent l’intercanvi de coneixements i visions.

És per això que aquesta edició anirà destinada a teixir xarxes enfront dels desafiaments de l'educació. Com sempre, volem sentir la veu de totes les persones que treballen per fer dels centres educatius un espai d’innovació, creixement i millora. Així us volem proporcionar un espai per a lapresentació de pòsters dins les V jornades de l'IRIE, a un espai reservat exclusivament al personal docent de centres educatius no universitaris que duguin a terme o ja hagin implementat algun projecte d’innovació educativa.

Les jornades tindran lloc els dies 9 i 10 de novembre de 2023 a l'edifici Guillem Cifre de Colonya del Campus universitari

Si sou mestres, orientadors, orientadores, professorat de secundària o cicles formatius i treballau en algun projecte innovador que vulgueu donar a conèixer, per favor, emplenau el formulari que trobareu tot seguit.

Es sol.licitaran hores de formació docent com a cada edició

FORMULARI DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS. Call for Papers