+34 971 25 98 60

El dijous, dia 9 de setembre, a les 19 hores, al Museu Krekovic, tindrà lloc l’acte de tancament del projecte d’R+D+I «Re-habitar el barri: processos de transformació i empoderament entre Universitat-escola-societat a través de pràctiques artístiques», dirigit per les doctores Noemy Berbel i Magdalena Jaume, del Grup de Recerca en Art i Educació (GRAiE) de la UIB.

Durant l’acte tindran lloc la inauguració de l’espectacle audiovisual Imaginari audiovisual del barri, a càrrec de Dalumen i Afroterraneo Music, videomapatge damunt l’escultura de ceràmica del barri Nou Llevant - Soledat Sud. També la presentació del llibre “Experiencias artísticas comunitarias en Educación. Creando vínculos Escuela, Universidad, Sociedad”, publicat per l’editorial Morata i que és resultat del projecte de recerca.

 Us agrairem que confirmeu l’assistència a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

https://agenda.uib.es/agenda/show_event/69474/lre-habitar-el-barri_-processos-de-transformacio-i-empoderament-entre-universitat-escola-societat-a.html

Compartir xarxes socials